Beslis jij ook?

dinsdag 19 februari 2013
 gastartikel
Besist.nl

Laatste make-up trends zijn minimalistisch, dus denk aan je huid!
De laatste trend op het gebied van make-up is heel stellig: Zorg dat de natuurlijke schoonheid van de vrouw intact blijft en laat de make-up niet al te veel opvallen.


Cosmetica is vanaf nu puur en alleen bedoeld om accenten zetten in plaats van een masker waarachter een vrouw zich moet verbergen. Deze trend geeft duidelijk aan dat de vrouw mag laten zien zien dat zij zeker is van zichzelf en geen reden heeft om zich anders voor te doen dan zij in werkelijkheid is. Het resultaat zou in principe moeten zijn dat je er vrijwel onopgemaakt uitziet. Echter, een droge huid, een puistje of rimpeltje kan je nu niet meer weg plamuren, dus het is hoog tijd om beter op je huid te passen. Dat betekent: smeren! Of het nu het duurste potje van een topmerk is of een simpel flesje van het Kruidvat, dat maakt echt helemaal niets uit. Zolang het maar lekker aanvoelt en er vitamine A inzit.

Goede voeding
Gezond eten helpt ook heel erg als je een mooie huid wilt krijgen of blijven hebben. Gewoon afwisselende voeding met voldoende fruit en groente, niet teveel slechte vetten en zuinig aan met de koolhydraten is doorgaans voldoende. Je hoeft echt geen voedingssupplementen te nemen of dure vitamines te slikken. Dat is echt flauwekul. Een uitzondering hierop is het slikken van extra vitamine D. Dit is namelijk wel een goed idee omdat wij in ons kille landje te weinig zonlicht krijgen - en dat is nodig voor de aanmaak van vitamine D.

Extra aandacht voor je voeten
Ook de huid van je voeten kunnen in deze tijd extra aandacht gebruiken. Omdat we de neiging hebben om in de winter warme, slecht ademende schoenen en dikke sokken te dragen, kan je huid gemakkelijk worden aangevallen door schimmels. Daar is gelukkig wat aan te doen door in huis zoveel mogelijk op blote voeten te lopen of open schoenen te dragen. Kijk maar eens naar de Birkenstock aanbiedingen, die zijn er perfect voor.


0 reacties:

Een reactie posten

Thalies-life Copyright © 2013. Mogelijk gemaakt door Blogger.

© Thaliee, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena